Link :: 02.04.2005 :: 20:13 :cry:
Ludzie na swiecie smutek!!! "nie lękajcie sie"Mam resztki nadzieji że on wyzdrowieje !!! Ludzie wchodzcie tu i mudlcie sie
I LOVE UNCLE !!! Kocham Cie wujku ! Myśle o Tobie Nie Umieraj Prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHAMY CIE !!!:love8: Komentuj(2)
Link :: 07.04.2005 :: 20:43 czesc !!!
Mam zły dzionek poniewarz dostałam 1 i 3
SUPCIO!!! heh dlaczego tio ja?????????????????????????????????????
A tak pozatym dziś uczyłam sie gry w szachy .Uczył nas syn naszej wychowawczyni.Nawet ładdny hehe Pozdrówka dla wszystkich fajnych osóbek :] Komentuj(2)
Link :: 08.04.2005 :: 15:37 Niech wstąpi duch Twój !
Niech wstąpi duch Twój !
I odnowi oblicze ziemi ! Tej ziemi!!!
Jan Paweł ||
To słowa najwybitniejszego Polaka . Dziś ze smutkiem go żegnaliśmy...
Jednak nazawasze jego słowa i nauki pozostaną w nas ...
[*] [*] [*] oto trzy znicze na twoją cześć
/// I góry które tak kochałeś ................... Komentuj(1)
Link :: 09.04.2005 :: 08:26 dzisiaj jade na j.angielski ale troszke mi sie nie chce :( musze...
U nas jest jakiś facio i zakła rolety do dużego pokoju.Chciałabym zobaczeć co on robi ale mam piżame na sobie nie mam szczotki żeby sie uczesać,bo wkońcu jakoś trzeba wyglądać Komentuj(3)
Link :: 12.04.2005 :: 17:43 WOWO !!! Jestem HEPPY !! Wczoraj dostałam cztery szóstki i Wogóle mam oki humorek :]A zato dzisiaj (też mam oki humorek)byłam u Oli razem z Madzią.Przygotowywałyśmy prezentacje na GW.Nie nudziłam sie dziś,bo kiedy wróciłam posprzątałam klatke Zuzi . A i jeszcze jedna nowinka .Dziś dodałam 3 linki fajnych stronek. Komentuj(1)
Link :: 12.04.2005 :: 17:51 TEST O MNIE !! Komentuj(0)
|
[Księga gości]
2025 marzec luty styczeń 2024 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec
link1
link2
link3
talk.pl
|